Hit wśród pożyczek - Takto Finanse Weź pożyczkę online i otrzymaj online

Opinie o TAKTO Finanse

Pożyczka - opinie o TAKTO Finanse

pożyczka - opinie o pożyczce taktofinanse 

 

Przykładowe opinie o pożyczce TAKTO Finanse: 

2021-03-17

Elastyczna wysokość rat i możliwość rozłożenia pożyczki na pasujący mi czas bardzo ułatwiła mi terminową spłatę. Umowa była zrozumiała i bez niejasnych zapisów. Serdecznie polecam tę firmę!

Zuzanna z Warszawy

 

2021-02-18

Miałem problem ze spłatą pożyczki. Nie chciałem brać kolejnej chwilówki i skontaktowałem się z Takto Finanse. Firma wydłużyła mi okres spłaty i obniżyła raty, od tamtej pory spłacam bez problemu.

Jakub z Gdańska

 

 

2021-02-10

Pożyczyłam pieniądze na zakup lodówki. w sklepie mieli co prawda raty 0%, ale tylko na 10 lat, a ja chciałam rozłożyć pożyczkę na 2 lata. TAKTO finanse przesłało pieniądze jeszszcze tego samego dnia.

Zofia ze Szczecina

 

 

2021-04-19
Ze względu na nagły wypadek potrzebowałem pieniędzy natychmiast. Wypełniłem wniosek i czekałem na odpowiedź TAKTO. Pieniądze trafiły na moje konto jeszcze tego samego dnia. TAKTO szybko przelało pożyczkę, gorąco polecam.

Antoni z Krakowa

 

 

2020-08-19
Bardzo solidna pozyczka!! Szybka decyzja, pieniadze były na koncie tego samego dnia, a ja moglem zarezerwowac wakacje last minute. 
Szymon z Bydgoszczy

 

 

2020-07-18

Nie lubię brać pożyczek, ale czasem człowiek nie ma wyboru… do TAKTO przekonała mnie koleżanka, która już kiedyś od nich pożyczała… na razie spłacam 3 miesiące, póki co się wszystko zgadza.

Hanna z Lublina

 

 

2020-05-20
Pożyczka jak każda inna, zawsze spłacasz trochę więcej niż bierzesz - kiedyś już pożyczałem od Takto i nigdy nie było żadnych problemów, kontakt z infolinią też był ok, polecam.
Aleksander z Białegostoku

 

2020-04-22

Po poprzednich doświadczeniach z chwilówkami bałam się pożyczać większą ilość gotówki. Zadzwoniłam do przedstawicieli Takto Finanse, którzy szybko przedstawili mi warunki przyszłej pożyczki - żadnych haczyków i dodatkowych kosztów.

Julia z Łodzi

 

 

2020-02-21

Raz pożyczałam od TAKTO Finanse w nagłej sytuacji, nie było żadnych problemów - pieniądze wpłynęły, oddałam w 12 ratach i sprawa zamknięta, rzetelna firma na nagłe wypadki.

Lena z Katowic

 

 

2020-02-07

Gdy moja firma straciła na chwilę płynność przez zaległe faktury klientów, nie wahałem się ani chwili. Pożyczyłem niezbędną kwotę od TAKTO Finanse i rozłożyłem pożyczkę na zaledwie 6 rat, dzięki którym spłacę ją jeszcze w tym roku!

Jan z Wrocławia

 

 

2020-02-07

Miałem kiedyś sytuację, w której firma ogłaszała się, że kwoty do kilku tys. pożycza przy minimalnych formalnościach, tymczasem okazało się że był z tym problem. W Takto dostałem pożyczkę na 15 rat bez problemów.

Franciszek z Gdyni

 

 

2020-02-01

Po otrzymaniu kredytu na mieszkanie nie zostało mi zbyt wiele oszczędności na umeblowanie pokoju. Na szczęście trafiłam na ofertę Takto, które udzielilo mi pożyczki rozłożonej na 3 lata, dzięki której mój salon wygląda świetnie!

Maja z Poznania

 


2020-01-22
Po tym ile mówi się w telewizji o parabankach i nieuczciwych pożyczkobiorcach bałam się brać chwilówki, jednak okazało się że niestety musiałam. Koleżanka poleciła mi Takto Finanse, spłacam niecały rok, zostały jeszcze 4 miesiące.
Alicja z Częstochowy

 

2019-12-15

Rodzice mieli rocznicę ślubu, brat wpadł na super pomysł z wysłaniem rodziców na wycieczkę - kasy sporo, musieliśmy trochę pożyczyć. Pożyczka od TAKTO Finanse była przejrzysta i szybka, polecam.

Filip z Radomia

 

 

2019-12-07

Straciłam pracę w trakcie spłaty pożyczki, a sporo naczytałam się o tym, że po zmianie warunków umowy jest o wiele gorzej. Skontaktowałam się z przedstawicielami Takto i rozłożyliśmy umowę w czasie przy bardzo podobnych kosztach.

Marta z Sosnowca

 

 

2019-11-16

Jestem studentem, pracuję na zlecenie, z tego powodu nie chciano sprzedać mi sprzętu muzycznego na raty - wziąłem pożyczkę od TAKTO Finanse, rozłożyłem ją na cały rok i spłacę bez problemu.

Mikołaj z Torunia

 

 

2019-10-17

Chcieliśmy pojechac nad morze . Auto popsute, mechanik mówi że naprawa będzie kosztował ok 2 tys. zł, a wyjazd już opłacony. Wzięliśmy pożyczkę w Takto Finanse na pół roku i splacamy po kilkaset zł.

Amelia z Kielc

 

 

2019-09-18

Duzy plus dla Takto za umowe!! Wahalem sie nad wzieciem chwilowki w innej firmie, ale była tak dziwnie napisana, ze zona doradzila poszukac gdzies indziej, znalezlismy Takto i jest o wiele lepsza.

Wojciech z Rzeszowa

 

 

2018-01-22

Po tym ile mówi się w telewizji o parabankach i nieuczciwych pożyczkobiorcach bałam się brać chwilówki, jednak okazało się że niestety musiałam. Koleżanka poleciła mi Takto Finanse, spłacam niecały rok, zostały jeszcze 4 miesiące

Alicja z Częstochowy

 

 

2018-12-15

Rodzice mieli rocznicę ślubu, brat wpadł na super pomysł z wysłaniem rodziców na wycieczkę - kasy sporo, musieliśmy trochę pożyczyć. Pożyczka od TAKTO Finanse była przejrzysta i szybka, polecam

Filip z Radomia

 

 

2017-12-07

Straciłam pracę w trakcie spłaty pożyczki, a sporo naczytałam się o tym, że po zmianie warunków umowy jest o wiele gorzej. Skontaktowałam się z przedstawicielami Takto i rozłożyliśmy umowę w czasie przy bardzo podobnych kosztach

Maria z Sosnowca

 

 

2017-11-16

Jestem studentem, pracuję na zlecenie, z tego powodu nie chciano sprzedać mi sprzętu muzycznego na raty - wziąłem pożyczkę od TAKTO Finanse, rozłożyłem ją na cały rok i spłacę bez problemu

Mikołaj z Torunia

 

 

2017-10-17

Chcieliśmy pojechac nad morze . Auto popsute, mechanik mówi że naprawa będzie kosztował ok 2 tys. zł, a wyjazd już opłacony. Wzięliśmy pożyczkę w Takto Finanse na pół roku i splacamy po kilkaset zł

Amelia z Kielc

 

 

2017-09-18

Duzy plus dla Takto za umowe!! Wahalem sie nad wzieciem chwilowki w innej firmie, ale była tak dziwnie napisana, ze zona doradzila poszukac gdzies indziej, znalezlismy Takto i jest o wiele lepsza

Wojciech z Rzeszowa

 

 

2017-08-19

Może jak sie dokladnie to sie znajdzie troche lepsze warunki, chociaz dla mnie wazniejsza jest gwarancja ze to nie parabank i można sie dogadac jak beda jakies problemy ze splata.

Oliwia z Gliwic

 

 

2017-07-20

Przed wzięciem pożyczki poczytałem trochę o ustawie o kredycie konsumenckim i trochę się uspokoiłem… umowa jak każda inna, trzeba dokładnie wszystko przeczytać i samemu stwierdzić czy komuś odpowiada, ja wziąłem pożyczkę i jest ok.

Kacper z Zabrza

 

 

2017-06-21

Polecam zwłaszcza, gdy się ma UoP… nie było żadnego problemu… miałam pare pytań o RRSO, ale Pani na Infolinii wyszystko mi wyjaśniła, na pewno lepsza pożyczka niż iść do lombardu…

Aleksandra z Olsztyna

 

 

2017-05-22

Chciałem sprowadzić laptopa z zagranicy, nie było opcji żebym dostał raty… Takto Finanse pożyczyło mi całą potrzebną kwotę i ustaliliśmy wysokość rat, nie jest źle.

Adam z Bielska-Białej

 

 

2017-04-23

Potrzebowałam pożyczki żeby zapisać się na ostatnie miejsce weekendowego kursu i nie byłam pewna ile zajmą formalności… załatwiłlam sprawę z TAKTO finanse szybko, a kurs spłacę w pół roku.

Wiktoria z Bytomia

 

 

2017-03-24

Polecam pożyczke z takto ale pamiętajcie żeby się o wszystko dopytac . Pozyczka na 3 lata zawsze splacacie nieco wiecej, ale lepiej wziac na dluzej i mniej splacać.

Marcel z Zielone Góry

 

 

2017-02-25

Planowałam wyjazd za granicę, jednak musiałam mieć pieniądze na pierwsze dwa miesiące… pożyczyłam pieniądze od TAKTO, całość bez problemu spłacę w niecały rok w niskich ratach.

Emilia z Rybnika

 

 

2017-01-26

Niektóre firmy niby oferuja pozyczki za 0 zl, ale wymagaja miesiaca czasu na splate… polecam Takto Finanse, rozlozylem pozyczke na raty, splacam od 4 miesiecy i splace calosc do konca roku.

Wiktor z Rudy Śląskiej

 

 

2016-12-20

Organizowalismy slub i wyliczylismy ze brakuje nam kilku tys. zl. Kolezanka polecila nam Takto Finanse, zlozylismy wniosek o 10 tys12 tys na 12 rat i już niedlugo skonczymy splacac!

Laura z Opola

 

 

2016-12-14

Szukalismy z Żoną pozyczki na auto, ale nie byliśmy pewni warunków umowy, doradca TAKTO odpowiedzial na wszystkie nasze pytania i udzielil pozyczki, polecamy serdecznie.

Leon z Tychów

 

 

2016-09-19

Uzupełnienie wniosku o pożyczkę od TAKTO okazało się bardzo proste! Odpowiedziałam na pytania i otrzymałam pozytywną decyzję już dwie godziny później, gorąco polecam!

Natalia z Gorzowa Wielkopolskiego

 

 

2016-08-12

Wysokość moich dochodów stanowiła problem dla dwóch firm udzielających pożyczek. Zgłosiłem się do TAKTO Finanse - wypełniłem niezbędne dokumenty i otrzymałem pożyczkę na 3 lata, którą spłacam bez problemów.

Piort z Dąbrowy Górniczej

 

 

Opinie o pożyczkach TAKTO Finanse - sprawdź, co sądzą o nas nasi klienci

Zanim podejmiesz decyzję o zaciągnięciu pożyczki, przeczytaj opinie o TAKTO Finanse. Sprawdź, jak nasze usługi oceniają dotychczasowi klienci. Zobacz, w jakich sytuacjach przydała się ratalna pożyczka od TAKTO Finanse i co dłużnicy sądzą o warunkach oferty. Zapoznaj się również z komentarzami na temat przebiegu umowy oraz rozwiązań stosowanych w przypadku problemów ze spłatą. Kredyt opinie? 

Opinie o kredycie, pożyczce w TAKTO Finanse dostarczą Ci rzetelnych informacji o procesie zaciągania pożyczki, formalnościach i czasie, w jakim środki trafiają na konto. Nasi klienci dzielą się również wrażeniami dotyczącymi komunikacji z naszą firmą oraz tego, jak w praktyce wygląda spłata zobowiązania. Oceniają także sposób sformułowania warunków umowy i porównują naszą ofertę z ofertami innych pożyczkodawców. Kredyt pozabankowy opinie? 

Pożyczka opinie? W TAKTO Finanse specjalizujemy się w udzielaniu szybkich pożyczek ratalnych. Wśród innych firm pożyczkowych wyróżniamy się tym, że oferujemy wysoką maksymalną kwotę finansowania – do 10 000 złotych. Pożyczkę w TAKTO Finanse można zaciągnąć nawet na okres 40 miesięcy, co gwarantuje niskie, łatwe do spłacenia raty.

Nasza firma nie jest parabankiem. Należymy do Związku Przedsiębiorstw Finansowych, uzyskaliśmy też certyfikat Audytu Etycznego oraz certyfikat Odpowiedzialny Pożyczkodawca. Działamy etycznie i w zgodzie z Zasadami Dobrych Praktyk. Oznacza to, że korzystanie z naszych usług jest bezpieczne i nie naraża na ukryte opłaty czy inne przykre niespodzianki.

Klienci, którzy postanowili napisać opinie o TAKTO Finanse, doceniają:

  • dostępność wysokiej kwoty pożyczki,
  • możliwość posiadania dwóch pożyczek naraz,
  • niskie raty, które można bez problemu spłacić,
  • szybką decyzję o przyznaniu pożyczki,
  • akceptowanie różnych źródeł dochodu,
  • fakt, że pieniądze szybko trafiają na wskazane konto,
  • przejrzystość umowy,
  • dobry kontakt z doradcami,
  • możliwość znalezienia korzystnego rozwiązania w przypadku problemów ze spłatą,
  • małą liczbę formalności i przystępność oferty.

 

W TAKTO Finanse udzielamy pożyczek ratalnych na prostych i jasnych zasadach. Klienci mają wgląd w koszty i we wszystkie dokumenty przed podpisaniem umowy. Możliwe jest negocjowanie warunków spłaty oraz wybranie sposobu weryfikacji danych. Pożyczka pozabankowa opinie? 

Opinie o pożyczce TAKTO Finanse, którymi podzielili się nasi dotychczasowi klienci, pomogą Ci zdecydować czy warto skorzystać z naszych usług. Zapoznaj się z komentarzami zamieszczonymi na naszej stronie i zobacz, czy nasza oferta spełni Twoje wymagania!

Opinie o pożyczce TAKTO Finanse

Planując zaciągnięcie pożyczki, warto sprawdzić opinie na temat pożyczkodawców oraz ich usług. Pozwoli to określić, która oferta najlepiej pasuje do Twoich potrzeb. Znając doświadczenia innych osób w podobnej sytuacji, można ocenić czy warto zaufać określonej firmie.

Pożyczka opinie o TAKTO Finanse zapewnią Ci informacje pochodzące od klientów, którzy wcześniej z niej skorzystali. Dzięki rzetelnym komentarzom dotychczasowych pożyczkobiorców możesz od razu zdecydować, czy dana oferta spełnia Twoje oczekiwania.

Przeglądając opinie o pożyczce TAKTO Finanse, zauważysz, że nasi klienci chwalą:

  • długi okres kredytowania,
  • możliwość uzyskania pożyczki bez wychodzenia z domu,
  • brak ukrytych kosztów,
  • ratę, która nie obciąża nadmiernie domowego budżetu.

Weź pożyczkę na raty w TAKTO Finanse

W TAKTO Finanse możesz pożyczyć od 1000 do 10 000 złotych i rozłożyć spłatę zobowiązania na 6 do 40 miesięcznych rat. Oferowany przez nas okres finansowania należy do najdłuższych na rynku. Pozwala on na dostosowanie wysokości rat do indywidualnych możliwości i zapewnia wygodną, bezstresową spłatę pożyczki.

Podchodzimy do oceny zdolności kredytowej mniej rygorystycznie niż banki. Akceptujemy różne źródła dochodu, a młody wiek czy brak historii kredytowej nie przekreślają szans na uzyskanie pożyczki w TAKTO Finanse. Ubiegając się o potrzebne środki, spotkasz się z prostymi formalnościami. Wszystko odbywa się bez zbędnego gromadzenia rozległej dokumentacji, wieloetapowej weryfikacji i dodatkowych kosztów.

Oferta TAKTO Finanse jest skierowana do osób pełnoletnich, posiadających dochód o wysokości minimum 500 złotych. Możesz wnioskować o pieniądze nawet wtedy, gdy masz za sobą kłopoty finansowe. Każdy formularz zostanie rozpatrzony indywidualnie. Warunkiem umożliwiającym podjęcie pożyczki ratalnej jest jednak brak aktualnych zajęć komorniczych – pożyczamy odpowiedzialnie.

Dbając o bezpieczeństwo naszych klientów, weryfikujemy dane potencjalnych pożyczkobiorców w bazach takich jak BIK. Chcemy, by spłata podjętego zobowiązania była dla Ciebie bezproblemowa, dlatego dostosowujemy ofertę do Twojej indywidualnej sytuacji. 

Warto podkreślić, że nasza pożyczka ratalna jest ściśle kontrolowanym produktem finansowym. Jej całkowity koszt nie przekracza ustalonych prawnie limitów i pokrywa się z kwotą zadeklarowaną na podpisywanej umowie.

 

Pożyczki w TAKTO Finanse są udzielane bez pośredników, komplikacji i przeciągających się formalności. Możesz wnioskować o nie przez internet lub telefon, a decyzję i środki masz szansę uzyskać jeszcze tego samego dnia. W razie wątpliwości co do warunków oferty skonsultuj się z naszymi doradcami – chętnie odpowiemy na Twoje pytania!

Ocena: 5.0/5 ( 6 głosów)  

Jesteśmy wiarygodni

Odpowiedzialny Pożyczkodawca Takto Finanse Takto Finanse podlega pod Ustawę o Kredycie Konsumenckim